Kárpit tisztítás? Tuti kárpit!

Kárpit és autókárpit tisztítás kiszállással - Makulátlan tisztaság!

Kárpit és szőnyeg tisztitási szolgáltatásaink

Kárpit tisztítás a legjobbaktól

Célunk az, hogy tevékenységünkkel az Ön mindennapjait egészségesebbé és kellemesebbé tegyük. Az adott megrendelést minden esetben helyben végezzük az adott feladattól függően. Lakásukban, irodájukban vagy akár az utcán, ezzel Önnek időt, kényelmet és pénzt takarítunk meg. Munkánk során autókárpit, bútor kárpit, szőnyegek, gyerek szőnyegek, matracok és ágybetétek tisztítását végezzük el. Mivel helyben dolgozunk, ezért Ön akár az elejétől a végéig nyomon követhet minket.

Gondolom Önnek is ismerős, amikor egy autókárpit tisztításnál az autóját el kell vinni egy adott helyre és ott kell hagynia órákig, majd vissza buszozni esetleg visszagyalogolni a kocsiért. Ráadásként azt sem tudja, mit csináltak pontosan a tisztításnál, arról nem is beszélve, mennyi pénzt kérnek érte. Valószínűleg ez a megoldás Önnek sem volt túl szimpatikus.

Reményeink szerint a mi kis csapatunk elnyeri a tetszésüket, és elégedettek lesznek a munkánkkal. Mi biztosítjuk az Önök kényelmét, és mindig szem előtt leszünk.

Irodáknál vállaljuk a 18:00 óra utáni takarítást, vagy esetleg a hétvégi munkát is! Ezt azért tesszük, hogy Önt és a kedves kollégáit ne zavarjuk munkaidőben. Magánszemélyek megrendelése esetében ezt csak komolyabb megrendelésnél tudjuk biztosítani.

Minden helyszínen két dolgot kérünk! Az egyik az a konnektor, ahová bedughatjuk a gépünket, a másik pedig a víz, amit beletöltünk tisztítógépünk tartályába. Hosszabbítónk van, tehát akár egy lakótelepi ház 10. emeletéről is tudunk áramot levezetni a működéshez.

Ha esetleg az időjárás nem teszi lehetővé a szabadtéren való munkát, akkor csak fedett helyen tudunk dolgozni. Ha ez nincs biztosítva, akkor sajnos új időpontot kell találnunk!
A rendeléseket hétfőtől szombatig 08:00 és 20:00 óra között tudjuk leegyeztetni. Reméljük, hogy meg lesznek velünk elégedve! A forgalomtól függően – főleg, mivel ismerjük Budapest közlekedését – sajnos ritkán, de előfordulhat egy kis késés, de telefonon mindig értesítjük Önt. Több autóval járjuk az utakat, és lehetőségeinkhez mérten próbálunk sietni, a mi érdekünk is a pontosság!


Technológiánk

Az újjá varázsolt kárpit vagy szőnyeg munkánk után végre újra lélegzethez fog jutni.

Tovább>>


Díjtáblázat

Tekintse meg kárpit tisztítási áraink, mi takarítunk, Ön pedig megtakarít! Kezdjen el számolni, higyje el, megéri.

Tovább>>


Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Bármilyen jellegű kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább>>